Menu
Zoek artikel

Garantievoorwaarden apparatuur

DAALDEROP

Itho Daalderop geeft vijf jaar garantie op de Close-in-keukenboilers. De 5 jaar garantie gaat in op het moment van installatie. Bij het merendeel van onze producten krijgt u de eerste 2 jaar ook nog eens all-ingarantie. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is het product registreren op www.ithodaalderop.nl/garantie of www.ithodaalderop.be/garantie.

     

QUOOKER

2 jaar fabrieksgarantie. Uitsluiting van garantie in het geval van schades door onzorgvuldig gebruik, slordigheid of opzettelijke beschadigingen. Schades onstaan door montage of door zelf repareren van de keukenkraan.  Storingen te verwijten aan vervuilde leidingen, verkalking of ongerechtigheden zoals koper- en soldeerresten en/of zand of andere metaaldelen.

TRITON

2 jaar fabrieksgarantie op productiefouten.

Storingen die te verwijten zijn door oorzaken van buitenaf en geen productie fouten betreft kunnen worden doorbelast aan de opdrachtgever.

STIEBEL ELTRON BOILERS

2 jaar fabrieksgarantie op de stalen binnenketel (zonder toebehoren) en op de overige onderdelen. Hierbij wordt gerekend vanaf de datum van aankoop.

GROHE RED EN BLUE

Op producten met een stekker, zoals onze speciale keukenkranen GROHE Red en GROHE Blue, geldt een garantieperiode van 2 jaar + 1 jaar na registratie.

Binnen de genoemde garantietermijn verhelpen wij alle functiefouten aan het product, die geweten kunnen worden aan een fout, waarvoor wij verantwoordelijk zijn. Tijdens de genoemde termijn worden de ter opheffing van de fout benodigde onderdelen, het arbeidsloon, voorrijkosten, de vracht- en verpakkingskosten, niet berekend.

KICKSPACE

Op plint-heaters geldt 1 jaar volledige garantie op fabricagefouten. Vanaf het 2e t/m 5e jaar geldt  een onderdelengarantie.  D.w.z een onderdeel wordt toegestuurd en berekend. Na retourontvangst van het defectie onderdeel wordt dit gecrediteerd.

INVENTUM

Op de koperen binnenketel (zonder toebehoren) verleent Inventum 5 jaar garantie. Op de overige onderdelen 2 jaar. Hieerbij wordt gerekend vanaf de datum van aankoop.

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden