Menu
Zoek artikel
Meer dan 3500 productenuit voorraad leverbaar
Snelle leveringeigen transport!
Groot assortimental 45 jaar gespecialiseerd
Afhaalservicein waddinxveen

Garantievoorwaarden apparatuur

 

DAALDEROP

Itho Daalderop geeft 5 jaar garantie op de Close-in-keukenboilers. De 5 jaar garantie gaat in op het moment van installatie. Bij het merendeel van onze producten krijgt u in de eerste 2 jaar ook nog eens all-ingarantie. Het enig wat u hiervoor hoeft te doen is het product registreren op www.ithodaalderop.nl/garantie.

     

QUOOKER

2 jaar fabrieksgarantie. Uitsluiting van garantie in het geval van schades door onzorgvuldig gebruik, slordigheid of opzettelijke beschadigingen. Schades onstaan door montage of door zelf repareren van de keukenkraan.  Storingen te verwijten aan vervuilde leidingen, verkalking of ongerechtigheden zoals koper- en soldeerresten en/of zand of andere metaaldelen.

     

GROHE RED

Grohe biedt 5 jaar garantie d.w.z. 2 jaar volledige garantie en vanaf het 3e t/m 5e jaar worden alleen voorrijkosten berekend.

 

STIEBEL ELTRON BOILERS

2 jaar fabrieksgarantie op de stalen binnenketel (zonder toebehoren) en op de overige onderdelen. Hierbij wordt gerekend vanaf de datum van aankoop.

     

INVENTUM

Op de koperen binnenketel (zonder toebehoren) verleent Inventum 5 jaar garantie. Op de overige onderdelen 2 jaar. Hieerbij wordt gerekend vanaf de datum van aankoop.

 

KICKSPACE

Op plint-heaters geldt 1 jaar volledige garantie op fabricagefouten. Vanaf het 2e t/m 5e jaar geldt  een onderdelengarantie.  D.w.z een onderdeel wordt toegestuurd en berekend. Na retourontvangst van het defectie onderdeel wordt dit gecrediteerd.

     

 

 

 

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden