Menu
Zoek artikel

Het laatste nieuws van Doeco

Op deze pagina kunt u het laatste nieuws vinden over Doeco, nieuwe producten binnen ons assortiment en leuke winacties. Houd onze nieuwspagina in de gaten om niks over Doeco te missen!

18-09-2023

Vaktijdschrift Interieurbouw

Deze maand staan wij in het vaktijdschrift Interieurbouw. Wij zetten de nieuwe grepen en knoppen in de spotlight. Heeft u onze advertenite al gezien?

.

03-08-2023

Winnaar Doeco Win-Win actie!

Op 2 augustus hebben wij uit de deelnemers aan de Win-Win actie een winnaar getrokken. Wij feliciteren Stijl keukens Stein BV met het winnen van de Ooni Fyra pizzaoven + een zak houtpallets!

Met Stijl keukens Stein BV zal een afspraak worden gemaakt om de pizzaoven officieel te overhandigen.

01-08-2023

Doeco is de gehele vakantie geopend

Ook in de zomer staat Doeco graag voor u klaar! Wij zijn tijdens de vakantie periode en bouwvak geopend! De leveringen zullen gewoon doorgaan, het kan alleen voorkomen dat wij niet op dezelfde dag leveren zoals u gewend bent . Heeft u met spoed een product nodig? Onze collega's helpen u graag verder! Wij zijn van maandag t/m vrijdag te bereiken via 0182 - 642 888 of via doeco@doeco.nl. Namens het gehele Doeco team wensen wij u een fijne vakantie toe!

03-07-2023

Welkom Stefan Lok

Wij stellen u graag voor aan onze nieuwe collega Stefan Lok. Stefan zal als accountmanager in de regio Noord Nederland onze klanten bezoeken en bedienen. Stefan is geen onbekende in keukenland. Zijn strepen heeft hij reeds verdient bij Lorreine waar hij eenzelfde rol in de buitendienst vertolkte. Stefan is te bereiken op tel 06-10034919 of per email stefan@doeco.nl. Wij wensen Stefan veel succes in zijn nieuwe functie!


01-07-2023

Doeco op social media

Heeft u onze Instagram en LinkedIn pagina al voorbij zien komen? Doeco is sinds kort actief bezig op verschillende social media platformen. Hier plaasten wij onder andere de nieuwste producten binnen ons assortiment en nieuwtjes over Doeco. Wilt u als eerste op de hoogte zijn van de laatste trends voor uw nieuwe keuken? Neem dan een kijkje op onze social media pagina's!

   

        

22-05-2023

Vaktijdschrift KIM

Deze maand staan wij in het vaktijdschrift de KIM. Wij lichten een paar mooie producten van ons uit. Onder andere de Doeco Triton kraan, onze korfpluggen voor natuurstenen spoelbakken in vijf verschillende kleur uitvoeringen en de Abode kranen. 

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden