Menu
Zoek artikel
 

Alpha spoelbakken

De Alpha-R spoelbakken zullen straks in een nieuw jasje geleverd worden.

Dit houdt in dat de verpakking iets veranderd en dat er op het overloopplaatje zichtbaar is dat het om de Alpha-R spoelbak gaat. De maatvoeringen zullen niet afwijken. Wel worden er een aantal bakken toegevoegd aan de lijn, zoals de Alpha-R 17, Alpha-R 3434 en de Alpha-R 4040 (leverbaar vanaf ca. december).

Alle Alpha-R spoelbakken zijn geschikt voor inleg, onderbouw en vlakopbouw.

Tevens is besloten dat de Alpha spoelbakken zonder binnenradius uit de collectie gaan, dit houdt in op=op. Dit gezien de geringe vraag naar deze producten tegenwoordig.

Hailo afvalemmer Solo

Hailo heeft besloten de afvalemmer Solo in een vernieuwde uitvoering te brengen, dit zal betekenen dat het huidige model uitlopend is en dat de eventuele bestellingen omgezet worden naar het nieuwe model als de voorraad op is van artikel AE363210 of de AE363410.

Dit zal dan worden de AE363501 of de AE363601, de maatvoeringen hiervan zijn bijna gelijk, 245x427x396 mm i.p.v. 242x422x410 mm.

Niet meer leverbaar:

Helaas zijn wij ook genoodzaakt te melden dat de volgende artikelen vanaf heden niet meer te verkrijgen zijn.

BIC100, BIC80, BIC90 bestekindelingen met eikenhouten omlijsting. WOMRZ wateropvangmat rvs/zwart. WAPU wandafsluitprofiel uniprof set kopkapjes. De Plafondspot LVBR76WW en de LVBR76WI zijn uitlopend, op=op.

Let op!

Week 52 en week 01 is Doeco gesloten vanwege feestdagen en de voorraad telling. Deze weken vinden er geen leveringen plaats. Houdt u er a.u.b. rekening mee.

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden