Menu
Zoek artikel
 
Over Doeco

Doeco: groothandel in keukenaccessoires voor de vakhandel

Ooit begonnen als klein bedrijf met slechts drie medewerkers en een klein assortiment aan roestvrijstalen, teakhouten en kunststof werkbladen. Nu een volwassen groothandel met 45 collega’s in zowel Nederland als België en met meer dan 3500 keukenaccessoires op voorraad.

De naam Doeco is een samenvoeging van de naam van de oprichter Steef Doekemeijer en collega’s. Steef Doekemeijer nam de Co van collega's niet zomaar in de bedrijfsnaam op. Hij vond betrokken en gedreven collega's het meest waardevol binnen de onderneming. En dat vinden wij 50 jaar later nog steeds. Onze collega’s zijn nog steeds de grote kracht van Doeco. Zij hebben, naast vaak jarenlange ervaring, veel parate kennis over keukenaccessoires die zij graag met u delen. Allemaal met hetzelfde doel: 

Ervoor zorgen dat u het juiste artikel op het juiste moment voor uw klant in huis heeft.

Doeco blijft de ontwikkelingen op de keukenmarkt voortdurend voor u volgen en vernieuwt het assortiment doorlopend met innovatieve artikelen. En innovatie en vernieuwing geldt niet alleen voor onze artikelen, maar ook voor onze bedrijfsvoering.

Dankzij deze voortdurende innovatie is Doeco jong gebleven. Jong en toch ervaren. Een combinatie van eigenschappen die we graag inzetten om u als ondernemer in de keukenvakhandel optimaal te bedienen.

Geschiedenis

1971 Steef Doekemeijer richt Doeco op. Hij start met twee medewerkers, Jos en Lia.
1974 Doeco verhuist naar een nieuw bedrijfspand aan de Staringlaan in Waddinxveen. Een pand met meer dan 4000 m2 kantoor- en magazijnruimte.
1985 Doeco start verkoopactiviteiten in België.
1990 Weer een verhuizing. Nu naar het pand op bedrijventerrein Coenecoop.
Een pand met 7500 m2 bedrijfsruimte.
1996 Doeco België verhuist van Gent naar Brasschaat.
2006 www.doeco.nl gaat online, vanaf dat jaar is Doeco ook op internet actief.
2016 Doeco bestaat 45 jaar.  Een feestje... en daarna weer vooruitkijken!
2021 Doeco bestaat 50 jaar.

Dealer worden?

Professionals in de keukenbranche zijn Doeco dealer. Meld u hier aan en word Doeco dealer.

Dealer worden